блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

Кому потрібні домофони на 10 дюймів? Вирішив написати оскільки мій давній замовник вирішив собі замінити у вигляді виходу зі строю свого старого. Відверто кажучи, ціна десятидюймового нормально близько 10000 гривень на даний момент.

Чесно сказати за такі гроші можна придбати відомого бренду IP панель виклику плюс до неї 7 дюймовий домофон . Так, звичайно, є умови, до викликової повинен йти кабель витої пари з невеликим запасом. А біля домофону потрібно встановити POE комутатор для живлення. Ну і найголовніше наявність кабелю інтернет або можна вирішити питання через вайфай.

Що відбувається частіше, до домофону додатково підключають кілька аналогових камер. І щоб не змінювати кнопку виклику, камери, відповідно, потрібен аналогічний домофон. Більше того, в стіні отвір і поглиблення великого розміру. Щоб закрити весь цей не естетизм, доводиться дивитися і на кріплення, яке тримає домофон на стіні. Так як кожен виробник бачить це по-своєму.

... Читати далі »
Категорія: Домофонія | Переглядів: 4 | Додав: Admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Почну з того, що в нашому випадку працює. Домофон Hikvision DS-KH6350-WTE1 та панель виклику DS-KB8113-IME1. До речі для тих хто не знає, буква W у моделі домофона позначає, що є модуль вайфай, оскільки буває і без. 

З панеллю виклику проблем немає, кабель кручений пари і струм через нього, РОЄ працює. А ось для домофона забули провести кабель. І тому потрібно підключати через бездротову мережу. Роутер у нас є і благо дальність до домофону від нього не дуже велика. 

При такому способі потрібно пам'ятати, що блок живлення до домофону не йде. Потрібно придбати окремо на 12 вольт та 1,5 ампера. У комплекті є спеціальний провід для з'єднання. Для тих, хто не дуже розуміє, раджу придбати мультиметр, щоб визначити полярність. Так як деякі нонеймівські блоки не мають забарвлення, далі приєднайте до червоного плюс і чорного мінус.

Після вище вказаних дій, добре ізолювати з'єднання, сховати ззаду домофона, і закріпити д ... Читати далі »

Категорія: Домофонія | Переглядів: 4 | Додав: Admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Подання струму на камери з освітленням. Коли територія є великою і потрібно охопити периметр, блоки живлення встановлюють на стовпах і підключають до проводів освітлення. Здавалося б, а що в цьому поганого, все працює і крапка.

Багато хто з появою економних світлодіодних прожекторів і подібного ставлять датчики освітлення, коли темно світло вмикається автоматично і думати коли вмикати і вимикати не потрібно. Але якщо сумарно зовнішніх ліхтарів на території багато, неважко порахувати витрати на освітлення. При цьому лінія одна і відключивши її вимикаються деякі камери. Вдень все працює, а для нічного спостереження питання окремої гілки струму.

Що планую зробити на одному із своїх об'єктів. Частина камер, де була можливість, перекинули на іншу лінію давно. Система встановлювалася майже 10 років тому і чесно сказати морально застаріла. І оскільки майже на всьому периметрі об'єкта побудована локальна гігабітна мережа, ухвалили рішення у ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 3 | Додав: Admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Жорсткий диск у системі відеоспостереження, про що хочеться розповісти. Коли власник рідко заходить на перегляд заднім числом, тобто того, що було записано, дивується чому нічого немає. Як виявляється HDD від часу використання просто вийшов з ладу.

Давайте розберемося, термін служби у жорстких дисків різний. Все залежить від моделі та навантаження при експлуатації. Бюджетні варіанти хардів це два, три роки, після чого варто подумати про заміну. Або купувати відеореєстратор дорожчої серії у якому їх кілька. У разі відмови одного запис здійснюватиметься на інший. 

Власникам відеоспостереження рекомендую раз на півроку робити форматування жорсткого диска. До речі в нормальному бренді типу Hikvision реєстратор при відмові HDD та інших проблемах гидко харчує. Але коли обладнання стоїть у окремому приміщенні, можна й не почути.

Запитують іноді як визначити знос жорсткого диска в реєстраторі? Відверто кажучи, краще це робити в комп ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 3 | Додав: Admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Чесно сказати не дуже люблю ставити відеореєстратори з вбудованим РОЄ, оскільки є до них питання і деякі мінуси. З головного це подача струму по кручений парі, в якій використовуються всі жили, точніше сказати 4,5,7,8 і якщо раптом кабель трохи пошкоджено використання в стандарті 1,2,3,6 неможливо. Оскільки ними йде інтерфейс. А окремий POE комутатор може використовувати лише 4 жили, а не 8! Також якщо в подібну систему спостереження потрібно підключити наприклад камеру панелі виклику, її потрібно запитувати окремо. Це все говорю про бренд Hikvision, та й в інших ситуація схожа. Ще мінусом є те, що при кривих руках майстер може замкнути жили кручений пари при роботі, наприклад обтискаючи і забувши вимкнути, і тоді потрібно міняти весь реєстратор.

Але коли квартира й потрібна кілька камер, то відеореєстратор із вбудованим РОЄ дуже зручна річ. Нещодавно змінював із аналога на IP. Кабель проведено, залишилося обтиснути конектора кручений пари і все з& ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 3 | Додав: Admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 6 7 »