блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:33
Подача струму на камери з освітленням, нюанси

Подання струму на камери з освітленням. Коли територія є великою і потрібно охопити периметр, блоки живлення встановлюють на стовпах і підключають до проводів освітлення. Здавалося б, а що в цьому поганого, все працює і крапка.

Багато хто з появою економних світлодіодних прожекторів і подібного ставлять датчики освітлення, коли темно світло вмикається автоматично і думати коли вмикати і вимикати не потрібно. Але якщо сумарно зовнішніх ліхтарів на території багато, неважко порахувати витрати на освітлення. При цьому лінія одна і відключивши її вимикаються деякі камери. Вдень все працює, а для нічного спостереження питання окремої гілки струму.

Що планую зробити на одному із своїх об'єктів. Частина камер, де була можливість, перекинули на іншу лінію давно. Система встановлювалася майже 10 років тому і чесно сказати морально застаріла. І оскільки майже на всьому периметрі об'єкта побудована локальна гігабітна мережа, ухвалили рішення установки IP камер. 

Переваги головне в тому, що немає залежності від реєстратора, тобто прямого кабелю з нього на камеру. У будь-якому місці встановлюється РОЄ комутатор і підключається до мережі. Від нього на 100 метрів кручена пара зі струмом йде на камери. Потім всі комутатори (а від одного до іншого може бути 100 метрів) передають по мережі інформацію з камер на реєстратор. Останній все зберігає!

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 6 | Додав: Admin | Теги: Подача струму на камери з освітленн, нюанси | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar