блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:29
Жорсткий диск у системі відеоспостереження варто іноді перевіряти

Жорсткий диск у системі відеоспостереження, про що хочеться розповісти. Коли власник рідко заходить на перегляд заднім числом, тобто того, що було записано, дивується чому нічого немає. Як виявляється HDD від часу використання просто вийшов з ладу.

Давайте розберемося, термін служби у жорстких дисків різний. Все залежить від моделі та навантаження при експлуатації. Бюджетні варіанти хардів це два, три роки, після чого варто подумати про заміну. Або купувати відеореєстратор дорожчої серії у якому їх кілька. У разі відмови одного запис здійснюватиметься на інший. 

Власникам відеоспостереження рекомендую раз на півроку робити форматування жорсткого диска. До речі в нормальному бренді типу Hikvision реєстратор при відмові HDD та інших проблемах гидко харчує. Але коли обладнання стоїть у окремому приміщенні, можна й не почути.

Запитують іноді як визначити знос жорсткого диска в реєстраторі? Відверто кажучи, краще це робити в комп'ютері, море спеціалізованого ПЗ для перевірки стану працездатності HDD.

Жорсткий диск у системі відеоспостереження варто іноді перевіряти, оскільки не буде запису в той самий потрібний момент, коли станеться щось неприємне!

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 6 | Додав: Admin | Теги: Жорсткий диск у системі відеоспосте | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar