ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:25
Як зробити відеоспостереження через вайфай?

Як зробити відеоспостереження через вайфай?

З таким питанням звертаються люди, які думають, що це простіше і швидше. Останнє так, кабелю передачі сигналу тягнути не потрібно. Але перше багато але, чому? Зараз розповідатиму з самого початку.

З чого потрібно почати?

З камери, ні ви не вгадали) З хорошого сигналу wi-fi, так як камера по ньому пише на відеореєстратор підключений кабелем до роутера.

А чи можна обійтися без реєстратора?

Так можна, є камери з можливістю встановлення карти пам'яті, ще їх називають автономними. Тільки є один великий мінус, записувати те, що відбувається, вони можуть максимум пару днів, і то з натяжкою при установці детекції руху.

Скільки можна встановити бездротових камер для запису в реєстратор?

Ви повинні розуміти, то чим вище роздільна здатність запису тим більше камері потрібно вільного сигналу для передачі зображення. Існує загальне правило, до одного не бюджетного роутера можна підключити максимум 4 камери з вайфай. І тільки за умови, що більше ніхто не буде користуватися інтернетом через wi-fi в цьому роутері.

Висновок, підключити камери без проводів можна, домашньої чи іншої мережі, їх може бути 1-2. Хочете нормальне спостереження, тягніть кабель витої пари, тим більше, що і до вайфай камер потрібно підключати розетку для роботи ;) 

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 133 | Додав: Admin | Теги: Як зробити відеоспостереження через | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar