блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

Дуже багато порад, як скинути пароль у реєстраторів бренду Dahua. У нових версіях через додаток та QR код досить легко. На деяких моделях, всередині на платі, є навіть кнопка скидання. Мені попався DH-HCVR4108HS-S2, в інтерфейсі немає кнопки забув пароль. Спроби зайти через Telnet під програмою PuTTY root аналогічно. Саме залізо близького і давнього замовника, якому важко відмовити, чесно більша звичка працювати з Hikvision.

Тоді поліз із запитанням в інтернет. Зрозумів те, що потрібно на якийсь час замкнути два контакти, на зображенні показано які. Алгоритм досить простий. Замикаємо, вмикаємо живлення, чекаємо коли провантажиться реєстратор. У моєму випадку було три короткі сигнали динаміка на платі. Після цього вимкнув і ввімкнув заново, зайшовши в нього, успішно змінив усі паролі. За замовчуванням користувач admin пароль admin, другий користувач 888888 пароль 888888.

Вирішив відразу ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 23 | Додав: Admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Коротко нещодавно писав про подібне . Але час від часу стикаєшся з подібними речами і хочеться про це розповісти. Якщо говорити саме, то є кілька основних факторів, головний доступність до камер, кабелів і реєстратора системи відеоспостереження. 

Камери чим вище, тим краще, не забуваючи про фактор деталізації. На останній впливає ціна природно. Провід ховаємо по можливості. Реєстратор закриваємо в ящик під замок, якщо є людина, яка стежить в руки миша і виведення перегляду на монітор або телевізор. Рекомендую в подібних випадках в кімнату, де знаходиться вище описане, встановити камеру, щоб не було прецедентів.

Важливий момент доступу через інтернет, ділимо права хто що може. сучасні реєстратори це дозволяють. Але адмін у системи має бути один, а краще кілька. Тому що в змові з ким або голова кооперативу, наприклад, може видалити всі записи, тобто відформатувати диск віддалено.&nbs ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 31 | Додав: Admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Протяжка крученої пари та її якість, системи відеоспостереження. Тут ще можна застосувати слово прокладка, але перше схоже більше і ось чому. Вже не вперше стикаюся з тим, що так звані електрики, що роблять розведення кабелю, іноді не віддають належного при роботі.

Зважаючи на те, що кручена пара при будівництві замовник хоче зробити сам, іноді трапляються непередбачені ситуації. Так як стикався кілька разів з жадібністю господарів, які купували дешевий силуміновий, на якому струм не йде навіть і на 50 метрів. Точніше доходить мізер з необхідних у роботі 12 вольт, що у аналогових системах, що у IP. Прошу купувати лише перевірені бренди у складі кабелю яких є мідь. 

Нещодавно встановлював 8 камер, всі кабелі продзвонилися нормально, але один показав урвище. Добре, що ще не зроблено фінішних робіт з внутрішньої обробки. Як виявилося, простягали кручену пару сталевим дротом, і витягнувши з отвору пару ме ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 31 | Додав: Admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Встановлення нової камери у стару систему відеоспостереження. Ну просто робив таке багато разів і хочеться поділитися з тими, кому потрібно подібне. Перерахую як купити правильне, щоби потім не повертати.

Почати потрібно з бренду реєстратора. Тобто беріть камери того ж виробника, що і відеореєстратор. Звичайно, якщо у вас не дуже відомий, варто подивитися на просторах інтернет. Спостереження буває двох основних типів, аналогове застаріле та нове покоління IP.

Не нове спостереження, швидше за все, камери з реєстратором з'єднані роз'ємами  BNC , а це означає, що система аналогова. Якщо є вільні місця камери можна додавати, якщо ні не поспішайте міняти, заводу може бути закладена можливість додавання IP камер. Простою мовою камера по локальній мережі додається до вашого реєстратора. Так званий гібрид, аналог ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 29 | Додав: Admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Почнемо з типів кабелів. В основному використовуються два, кручена пара або коаксіальний він же антенний. Звичайно вони ще поділяються на різні категорії та види. За типом з тросом та екраном, внутрішній, зовнішній. Але все зводитиметься під роботу в певних умовах. 

Майстри зараз більше люблять працювати з крученою парою, це швидко і зручно. А головне, що в майбутньому можна встановити на місце звичайної камери IP. Зрозуміло що тільки в тому випадку, коли до кожної камери йде свій провід. В аналоговій системі можна підключити до восьмижильної кручений пари на один кабель кілька камер. Не варто забувати про пасивний приймач/передавач BNC  щоб уникнути перешкод.

Наведення в аналоговій системі спостереження, ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 36 | Додав: Admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

1 2 3 4 5 6 »