ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:58
Скидання пароля на реєстраторі Hikvision зробленого для Китаю

Скидання пароля на реєстраторі Hikvision, зробленого для внутрішнього ринку. Як то писав про скидання для відеореєстраторів та IP-камер цієї марки. Але тут ситуація інша, принесли мені для перевірки турбо hd реєстратор хіківіон. Ну думаю, а що там робити, включив підключив у свій роутер, запустив SADPTool, а там нічого.

Повторні спроби з оновленням вищезазначеної програми нічого не дали. Тоді вдався до альтернативного ПЗ і  advanced-ip-scanner   мені знайшов потрібний девайс. Благо порт з 80 на інший не змінили, через веб-інтерфейс потрапив на реєстратор. Відразу здивувало, що є тільки англійська та китайська мова, зрозуміло, напевно стара прошивка подумав я. 

Підключив монітор і мишку до реєстратора, відразу здивувало що бездротова миша відомої марки заглючила, після першого натискання йде в перезавантаження. Тоді підключив провідну, все нормально працює. Майстер помічник з'являється, але пароль скинути не можна. Виймати батарейку сенсу теж немає, оскільки реєстратор із нової серії.

Виявилося все простіше, диво техніки зроблено для внутрішнього ринку Китаю. А продано з алі експрес, причому було встановлено модною у лапках фірмою офіційно в одному магазині.

Робіть висновки, і дізнавайтеся у продавців, звідки ваше майбутнє залізо. Звичайно, є ще шанс скинути дамп з мікросхеми і знайти чистий в інтернеті для подальшої прошивки. Пізніше напишу вийшло чи ні:)

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 431 | Додав: Admin | Теги: Скидання пароля на реєстраторі Hikv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar