ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:13
Проблеми живлення на камерах у аналоговій системі відеоспостереження

Проблеми живлення на камерах у аналоговій системі відеоспостереження. Давно розповідав , як підключити камери до відеореєстратора. Сьогодні хочеться поговорити про подачу струму на камери. Начебто на цьому та собаку з'їв але однаково дивуюсь деяким моментам. 

Встановлював камери за Києвом, щоправда, спостереження колишнє дишманське було, все обладнання зняли. Із нового 4 камери Turbo-HD робив на старих кабелях. Антенний плюс харчування, тобто комбінований. Сам кабель начебто нічого, а ось жили для струму тонкі. Крім цього, додав одну IP камеру зі своїм окремим POE блоком. І ще одну по кручений парі просту всередині приміщення. Все працювало без збоїв три місяці.

Минув час і знадобилося одну камеру перенести та ще одну додати. З перенесенням проблем не виникло, зі своїм великим досвідом комбінований кабель нарощував вперше і все добре. А ось остання камера мозок мені винесла, так як перший раз вимкнулася через 7 годин роботи. І лампочки індикації світилися, вдруге відключилася намертво. І допомагало лише перемикання BNC роз'єму, тоді йшов запуск.

Блоків живлення кілька, і за розрахунком брав із запасом для додавання камер. А як виявилось 5 ампер на 5 камер не вистачило. Благо із собою завжди є в запасі блок на 12V 1.5A, ось його встановив окремо на камеру, яка вимикалася. Додатково поставив стабілізатор напруги на всю систему спостереження. 

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 67 | Додав: Admin | Теги: Проблеми живлення на камерах у анал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar