ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:31
Нюанси відновлення паролів в обладнанні hikvision

Нюанси відновлення паролів в обладнанні hikvision. Звичайно краще паролі не забувати, але бувають випадки коли секретні слова не ввели, пошту теж. Тоді на допомогу приходить підтримка, в яку надсилається файл XML, згенерований програмою SADP Tools. Після цього ви отримуєте файл відповіді, який потрібно не вимикаючи реєстратор або IP камеру вставити і скинути пароль.

Нюанси у скиданні є. По-перше, краще використовувати версію  SADP Tools 3.0.5.7,  тобто не найновішу. Має значення мережа, тобто комп'ютер із програмою та реєстратор підключені кабелями в один роутер. Якщо у мережі ще є пристрої, за типом точок доступу переведених в режим маршрутизатора до них однозначно не підключати ! З власного досвіду було таке, коли реєстратор у приватному будинку ніяким чином не прошивався, доки його не переніс на перший поверх до роутера. А панель виклику до домофону без проблем оновилася.

Оновлення прошивок пристроїв, дуже скрупульозне питання, тому що буває що назва один в один, але є відмінність, наприклад, в кінці інша буква. У деяких випадках нестабільної роботи, однозначно потрібне оновлення. Пристрої для внутрішнього китайського ринку hikvision програма SADP Tools не бачить. Для бажаючих купити на алі ексспрес дешевше ;)

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 22 | Додав: Admin | Теги: Нюанси відновлення паролів в обладн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar