ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:03
Підключення двох відеореєстраторів в одній мережі без прокидання портів

Підключення двох відеореєстраторів в одній мережі без прокидання портів. У моїх замовників кілька реєстраторів hikvision в одній мережі, але головний роутер знаходиться поряд у чужому приміщенні. І доступу до нього нема. Як зробив, щоб вони могли дивитися віддалено камери.

Почну з головного, обидва реєстратори працюють через технологію hik-connect , тобто їм надається зовнішня адреса через сервер виробника. І жодної статичної адреси в роутері прокидати не потрібно. Мінус, що з'єднання йде не безпосередньо, а через сервер виробника. По суті це називається динамічний DNS .

Ще два маршрутизатори TP-Link за головним чужим є у власників спостереження, так як два окремі приміщення з камерами, пов'язаних кабелем витої пари. Як я налаштував ці роутери? Все просто, остання прошивка, режим точки доступу, обов'язково отримання адрес Smart DHCP .

Що таке Smart DHCP?

Smart DHCP — це вбудована бездротова функція TP-Link. Він може автоматично налаштовувати параметри DHCP-сервера для пристроїв залежно від мережевого підключення та визначення наявності у мережі DHCP-сервера, гарантуючи, що його клієнти зможуть отримати доступ до Інтернету та пристрою. Незалежно від того, чи підключаєте ви свій пристрій до маршрутизатора, модему або іншого мережного пристрою, ви все одно можете увійти на його веб-сторінку управління, щоб керувати своїм пристроєм без необхідності змінювати налаштування його DHCP-сервера.

Відеореєстратори звичайно зі статичними адресами в локальній мережі, головний мінус якщо на основному роутері зміниться внутрішня адреса, то і віддалений перегляд відеоспостереження зникне.

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 59 | Додав: Admin | Теги: Підключення двох відеореєстраторів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar