ru uk en

🔎 ВІДстежувати

15:19
Установка сигналізації в гаражі, не нова, проте працює відмінно

Старий приятель попросив у гараж поставити сигналізацію, щоб за ціною була доступна. І повідомлення про проникнення надходили. Загалом недорого і просто. У мене вже рік як у коморі завалялася GSM сигналізація OKO-S , поміняв замовник на більш просунуту. 

Датчик відкриття СМЯ, руху та сирена у приятеля залишилися від старої сигналізації, яка зламалася через час. Нам все підійшло і працює, не рахуючи витрат які були витрачено на підключення ;) 

Підключається все за схемою дуже легко. Єдине, що потрібно припаяти самому, це мінус, який знаходиться між i4 і о1. Чесно сказати не розумію, чому не можна було поставити клемну колодку, адже не в кожного є паяльник під рукою. 

Корпус та блок заряду з аккумулятором у нас робітник від старої сигналки. Вказано два входи, але якщо ви ставите кнопку вкл/викл як показано на схемі, у такому разі датчик рух можна підключити послідовно до СМК. 

Щоб правильно працювала сирена, ми трохи повозилися, подали 12 вольт, а ось на внутрішньому її реле залишилося три контакти. Підключивши G0 та G1 від о1 та о2 все запрацювало. Попередньо налаштувавши через це карту СМС командами приятель залишився дуже задоволений! 

Категорія: Сигналізація | Переглядів: 79 | Додав: Admin | Теги: Установка сигналізації в гаражі, не нова, проте працює відмінно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar