ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:25
Камера спостереження у сигналізації, а чи потрібно?

Камера спостереження у сигналізації, таке запитання мені ставлять нові клієнти. Звичайно частіше це стосується сигналізації AJAX в якій можна додати IP камери або купити датчик руху в якому вже інтегрована.

Якщо у вас подібна ситуація поставте собі питання, а чи варто. Особливо якщо в майбутньому здаватимете своє житло якійсь службі охорони. Самі розумієте, що бачити те, що відбувається, будіть не тільки ви. Моя думка, що найкращим рішенням є встановлення окремої камери або системи. А найголовніше, що вона не залежатиме від сигналізації, і в разі руху також може вас повідомити у свою програму на смартфоні.

Порівнюючи вартість нескладно зрозуміти, що система відеоспостереження не коштуватиме дорого. Питання встановлення камер, а точніше прокладання кабелів. Дещо можна підключити і по вайфай. Якщо розгорнуто локальну мережу то IP ставляться на ура. Так як у них немає прямої прив'язки реєстратор – кабель – камера. 

Зараз на ринку користуються популярністю сигналізації, які три в одному, і датчик руху, камера і блок управління всередині. Що сказати китайці – молодці, на кожен товар є свій покупець. Зрозуміло, що таке диво ніяка служба під охорону не візьме.

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 24 | Додав: Admin | Теги: Камера спостереження у сигналізації, а чи потрібно? | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar