ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:46
Активація обладнання hikvision після відключення на довгий час

Активація обладнання hikvision після відключення на довгий час. Про що хочеться сказати. Хто налаштовує той знає, це робиться один раз у програмі SADP Tools після першого увімкнення. Найчастіше це реєстратори та камери, але також домофони та викликові панелі IP від ​​вище сказаного виробника.

Що мене загалом спонукало написати про це. Вся справа в тому, що кілька клієнтів звернулися за допомогою, не показували камери. В одному випадку я потрапив на реєстратор віддалено, тобто налаштування не збилися. Але після входу мене попросило активувати пристрій. Ввів пароль, який пам'ятав і все добре. Але пристрій уже активовано мною раніше. Щоправда, вся система спостереження не працювала місяці три, через військові дії біля Києва.

Наступний випадок подібний. Але відмінність у тому, що реєстратор повністю скинув налаштування до заводських. І туди ніхто не лазив, крім мене. Більше того, камери підключені до вбудованого POE комутатора не хочуть заводиться, начорно теж потрібно перевіряти кожну ще не встиг дістатися.

В інтернеті нічого путнього не знайшов з цього питання. Але думаю що виробник hikvision це робить спеціально з метою безпеки. Як це робить, можна тільки здогадатися, але в принципі паролі потрібно пам'ятати залізно і завжди. 

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 85 | Додав: Admin | Теги: Активація обладнання hikvision післ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar