блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:04
Встановлення нової камери у стару систему відеоспостереження

Встановлення нової камери у стару систему відеоспостереження. Ну просто робив таке багато разів і хочеться поділитися з тими, кому потрібно подібне. Перерахую як купити правильне, щоби потім не повертати.

Почати потрібно з бренду реєстратора. Тобто беріть камери того ж виробника, що і відеореєстратор. Звичайно, якщо у вас не дуже відомий, варто подивитися на просторах інтернет. Спостереження буває двох основних типів, аналогове застаріле та нове покоління IP.

Не нове спостереження, швидше за все, камери з реєстратором з'єднані роз'ємами  BNC , а це означає, що система аналогова. Якщо є вільні місця камери можна додавати, якщо ні не поспішайте міняти, заводу може бути закладена можливість додавання IP камер. Простою мовою камера по локальній мережі додається до вашого реєстратора. Так званий гібрид, аналог плюс ІР. 

Якщо система спостереження нового зразка IP, камери більше додати не можна. Одну або кілька камер можна підключити як реєстратор і вивести їх окремо для перегляду через інтернет. Попередньо встановивши карту пам'яті та зробивши потрібні налаштування. 

Одним словом знаючи модель реєстратора можна зрозуміти які камери, а головне з яким дозволом можна докупити і встановити у вашу систему.

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 39 | Додав: Admin | Теги: Встановлення нової камери у стару с | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar