блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:47
Встановлення камер на стіни утеплені товстим шаром пінопласту

Встановлення камер на стіни утеплені товстою кулею пінопласту. Тема Зараз досить актуальна, оскільки багато власників приватних будинків та інших об'єктів нерухомості роблять термоізоляцію саме таким способом. Та й поверх цієї справи наноситься шар декоративної штукатурки. 

Іноді товщина пінопласту сягає 30 сантиметрів, особисто сам із таким стикався. Як встановити камеру у такому випадку. Ну, бачив як умільці це робили, встромивши конусні шурупи під гіпсокартон, після чого до них прикрутили камеру, а всередині попередньо сховавши кабелю. Дуже ненадійно!

Як зробити правильно? По-перше, для камер придбати фірмові монтажні коробки. Приклад для обладнання Hikvision DS-1280ZJ-XS. У якої хороша площа і навантаження, більшість моделей камер даного виробника ставляться. А з'єднання кабелів без проблем ховаються всередині. 

Установлення таких розподільних коробок на довгі саморізи (які будуть закручені в дюбелі піноблоку, кирпича, бетону) за рахунок площі не пошкодять утеплені стіни товстою кулею пінопласту. Мало того, гвинти кріплення для камер ідуть у комплекті з кронштейном.

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 71 | Додав: Admin | Теги: Встановлення камер на стіни утеплен | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar