блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

11:31
Відеореєстратори із вбудованим SSD, чи є у них майбутнє

Відеореєстратори із вбудованим SSD, чи є у них майбутнє. Нещодавно побачив у короткому відео як один майстер вихвалявся реєстратором бренду hikvision із вбудованим ssd накопичувачем. Оскільки ця тема мені близька відразу знайшла інформацію, вона є на офіційному сайті . А називається ця справа eDVR серія, до речі ще від них .  

На Українському ринку систем відеоспостереження у продажу їх немає. Коли з'явиться невідомо, за прогнозами скоро. Якою буде ціна і що я знайшов? На інших ресурсах, наприклад, у Казахстані продають  приблизно за 130$. Модель з 4 каналами та ємністю накопичувача на 300 доступних гігабайт.

А тепер давайте розберемося. Регістратор гібридний, 4 канали аналогових камер, підтримка підключення IP є, але скільки так і не зрозумів. На одних ресурсах пишуть одна камера до 2МП, а просто підтримка. У будь-якому випадку п'ять, напевно, можна. Але на скільки вистачить місця та циклу перезаписів eSSD. Особливо тонке питання гарантії під час виходу з ладу.

Звичайно є галузі де звичайні жорсткі диски застосовувати не можна, а точніше складно. Зважаючи на те, що вони бояться різного роду вібрацій і поштовхів. Приклад, який наводить виробник у рекламному відео автомобільна сфера. 

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 71 | Додав: Admin | Теги: Відеореєстратори із вбудованим SSD, чи є у них майбутнє | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar