блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

17:30
Сумісність карт з викликними панелями, які мають зчитувач і контролер

Сумісність карт з викликними панелями, які мають зчитувач і контролер. Тепер по порядку карта використовується для входу співробітником. Свого роду ключ доступу відкривається електро замок. Майже два роки тому в одній шановній компанії встановлював три панелі викликів  DS-KV6113-WPE1 , до них відразу були придбані карти  Mifare . Час іде, працівники змінюються, картки губляться та інше.

Вирішили придбати додатково самі та не перевірили сумісність. У результаті закупили стандарт EM-marine , та він дешевше вдвічі. Але сюди фізично не підходить. 

Спочатку думали, що майстер карта перестала працювати, спробували зчитувати карту через додаток IVMS-4200 на комп'ютері, результату немає. Благо у нас кілька викликових панелей і можна було порівняти, в результаті переконалися, що карта не сумісна.

До речі, треба ще пам'ятати, що не всі панелі викликів мають контролер, буває тільки зчитувач. Контролер іде або окремим блоком, або вмонтований у кнопку виходу. Якщо ви не впевнені яка перед вами карта, то для Mifare є додаток в смартфон.

 

Категорія: Домофонія | Переглядів: 63 | Додав: Admin | Теги: які мають зчитувач і контролер, Сумісність карт з викликними панеля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar