блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:14
Скидання пароля Dahua DH-HCVR4108HS-S2, мій досвід

Дуже багато порад, як скинути пароль у реєстраторів бренду Dahua. У нових версіях через додаток та QR код досить легко. На деяких моделях, всередині на платі, є навіть кнопка скидання. Мені попався DH-HCVR4108HS-S2, в інтерфейсі немає кнопки забув пароль. Спроби зайти через Telnet під програмою PuTTY root аналогічно. Саме залізо близького і давнього замовника, якому важко відмовити, чесно більша звичка працювати з Hikvision.

Тоді поліз із запитанням в інтернет. Зрозумів те, що потрібно на якийсь час замкнути два контакти, на зображенні показано які. Алгоритм досить простий. Замикаємо, вмикаємо живлення, чекаємо коли провантажиться реєстратор. У моєму випадку було три короткі сигнали динаміка на платі. Після цього вимкнув і ввімкнув заново, зайшовши в нього, успішно змінив усі паролі. За замовчуванням користувач admin пароль admin, другий користувач 888888 пароль 888888.

Вирішив відразу оновити прошивку, була за 2015 рік, оновив до 2017. Варто зазначити, що російська мова встановлюється окремо, української немає. Щоб з'явився за замовчуванням, потрібно вибрати його в налаштуваннях зберегти та перевантажити відеореєстратор. 

Тепер якщо порівняти подібну процедуру з Hikvision, тут реалізовано набагато простіше та швидше. Ось чому я всім і рекомендую!

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 29 | Додав: Admin | Теги: Скидання пароля Dahua DH-HCVR4108HS, мій досвід | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar