блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

23:32
Перегляд відеоспостереження на телевізорі з Андроїд

Перегляд відеоспостереження на телевізорі з Андроїд, приставок з цією ж системою теж торкається. Почну з того, що з прикладу ми будемо розглядати додаток IVMS-4500, який використовується виробником hikvision. Хоч із недавнього часу офіційно припинило підтримку, але завантажити його ще можна. Благо ресурсів вистачає.

Що нам потрібно ? Все просто в пошуку Google написати  IVMS-4500 , далі зайти на будь-який ресурс і скачати файл. До речі, iVMS-4500 HD APK теж підходить. Іноді потрібно спробувати різні версії, так як китайські виробники телевізорів і приставок по-різному роблять програмне забезпечення. Після завантаження закинути файл на флешку, далі підключити до ТБ і встановити. Буває в налаштуваннях потрібно дозволити інсталяцію з невідомих джерел, а іноді перед усіма маніпуляціями поставити програму файлового менеджера .

Якщо установка завершилася нормально, входьте до програми, вибирайте регіон, додавайте пристрій, вводьте всі дані. При правильних діях та рівних руках все вийде. Якщо не виходить, спробуйте пошукати нові оновлення до свого телебачення або приставці на Android.

У вас інший виробник системи відеоспостереження? Таким же чином знаючи свій додаток і додавши в пошук після його назви APK, легко його скачати і встановити. 

Вже незліченну кількість разів встановив подібне до телевізорів своїх замовників!

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 59 | Додав: Admin | Теги: Перегляд відеоспостереження на теле | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar