блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

23:02
Наскільки рентабельно ремонтувати системи відеоспостереження

Наскільки рентабельно ремонтувати системи відеоспостереження? Давайте почнемо з того, що при виборі такого потрібно думати на майбутнє. Дешево беремо витрачаємо ще більше. Та не сперечаюся, 250 $ на 4 камери з реєстратором і витратними матеріалами не кожному по кишені, особливо кажучи про приватників. У цю вартість буде аналогове спостереження.

Так багато хто економить купуючи нонеймівські системи з аліекспрес, або ті ж брендові  (вкрай не рекомендую купувати) але дешевше. Перший та головний мінус це гарантія. Але зараз в Україні з'явилися представники не дуже відомих марок, які роблять за гарантією камери та реєстратори. 

Що відбувається далі, через низьку якість вони працюють за часом не довго. Але можна заробити на сервісі, камеру купили дешево, кілька разів відремонтували і дивись вона вже стоїть як фірмова. Висновок робіть, скупий платить двічі, а розумний раз. 

Окремо хочеться згадати програмне забезпечення для такого обладнання. Нині ситуація стала кращою, але загалом ще є над чим попрацювати. Це походить від того, що, виробник вкладаючи гроші в розробку розуміє, що це позначиться на ціннику. Зекономивши на матеріалі та ПЗ виходить дешево, але як працюватиме потім це мало кого цікавить.  

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 118 | Додав: Admin | Теги: Наскільки рентабельно ремонтувати с | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar