блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:40
Кому потрібні домофони на 10 дюймів?

Кому потрібні домофони на 10 дюймів? Вирішив написати оскільки мій давній замовник вирішив собі замінити у вигляді виходу зі строю свого старого. Відверто кажучи, ціна десятидюймового нормально близько 10000 гривень на даний момент.

Чесно сказати за такі гроші можна придбати відомого бренду IP панель виклику плюс до неї 7 дюймовий домофон . Так, звичайно, є умови, до викликової повинен йти кабель витої пари з невеликим запасом. А біля домофону потрібно встановити POE комутатор для живлення. Ну і найголовніше наявність кабелю інтернет або можна вирішити питання через вайфай.

Що відбувається частіше, до домофону додатково підключають кілька аналогових камер. І щоб не змінювати кнопку виклику, камери, відповідно, потрібен аналогічний домофон. Більше того, в стіні отвір і поглиблення великого розміру. Щоб закрити весь цей не естетизм, доводиться дивитися і на кріплення, яке тримає домофон на стіні. Так як кожен виробник бачить це по-своєму.

Як правильно вибрати домофон, щоб підключити до існуючих проводів? Для кріплення сказав вище, у нормальних виробників в інструкціях показані всі розміри. Уважно вивчити, який стандарт відео підтримують ваші додаткові камери, щоб домофон їх зрозумів. Якщо камера нонейм, беріть із подібними характеристиками AHD+CVI+TVI!

Категорія: Домофонія | Переглядів: 6 | Додав: Admin | Теги: Кому потрібні домофони на 10 дюймів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar