блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

13:27
Які порти для відеоспостереження потрібно прокинути в роутері, якщо немає паролів?

Які порти для відеоспостереження потрібно прокинути в роутері, якщо немає паролів? Зараз ми поговоримо про двох виробників Dahua та Hikvison. А написати замітку мене спонукав випадок, коли прийшли до мого знайомого, а паролів у нього немає. Точніше люди, які налаштовували зникли. Так правильним буде скинути все і налаштувати наново, але випадок заміни маршрутизатора. І часу нема, прийшов провайдер за містом міняти.

Ну знайти два реєстратори в мережі Dahua складності немає,  Advanced IP Scanner  робить це з легкістю показуючи виробника, адресу МАС а головну IP-адресу. Далі потрібно як не крути встановити ПЗ виробника, в нашому випадку це SmartPSS . При першому запуску після реєстрації логіну та паролю вона покаже і основні порти, які потрібно прокинути для перегляду на телефоні. У нашому випадку відеореєстратори були на портах 37777 і 37779, перший DVR другий NVR, аналог і IP. Мінус у тому, що для скидання пароля від реєстратора цього виробника, частіше везеться до спеціалізованої майстерні. У майбутньому доведеться робити як не крути, але поки що власник дивиться без проблем після заміни роутера і прокидання в ньому вище за описані порти.

У випадку з Hikvison все набагато простіше, програма  SADP Tools  призначена для всіх дій, тут можна виявити всі пристрої, при необхідності вивантажити файл для скидання пароля. Далі пересилаємо поштою до компанії, у якої купували обладнання. У моєму випадку це завжди улюблений SVITTEM , після часу отримуємо файл відповіді, який цією ж програмою завантажуємо в пристрій і скидаємо пароль на свій. Пам'ятаємо, що вимикати з розетки пристрій на цей період не можна. За досвідом прокидання портів для Hikvison використовуються в основному 8000, якщо реєстратора два в одній мережі, то ще й 8200. Для смартфонів одного порту на пристрої достатньо.

Якщо ви використовуєте програму перегляду через сторонній сервіс виробника Hik-connect, Dmss, частіше це коли немає можливості отримати статичну IP адресу провайдера або шкода грошей, нічого в роутері прокидати не потрібно. 

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 74 | Додав: Admin | Теги: Які порти для відеоспостереження по, якщо немає паролів? | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar