блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:18
IP домофонія Hikvision, прошивки

Сьогодні хочу поговорити про нову прошивку домофону (монітора) DS-KH6320-WTE1. Для тих хто не знає, нову версію (яка до речі поки доступна тільки в самих домофонах як бета) можна дізнатися по кнопці відкриття замка, тепер вона у вигляді ключа такого ж стилю, поруч із кнопками поговорити та покласти трубку, синього кольору. У старій прошивці 2.0.21 вона біла-сіра вище ліворуч у вигляді замку. 

Тепер про проблему, вся справа в тому, і так склалося, що всі попередні домофони з новими прошивками я підключав до айфонів, а цього разу в сім'ї у всіх андроїд. Після успішної установки все підтягнулося та запрацювало, але замок при натисканні з будь-якого телефону видавав помилку. Було детально перевірено та перезавантажено, але жодного відкриття замку не доходило до панелі DS-KB8112-IM у якій прошивка 1.4.5. Після обговорення зі спеціалістами було ухвалено рішення повернутися до старої прошивки домофону. До речі, хто не знає, спочатку потрібно домофон повністю скинути до заводських налаштувань, а вже потім шити!

Після всіх вище згаданих операцій улаштування домофонії заробили як їм належить, без глюків. І залишилося вирішити один момент, який просив господар. А саме зменшити годину розблокування електромеханічного замку при вході до будинку. Для цього в налаштуваннях DS-KB8112-IM (яка встановлена ​​біля хвіртки і вона замикає роз'єм замка) потрібно зайти в - Відеоінтерком - Контроль доступу, і там виставити ваше значення в секундах. Заходити на панель можна через веб-браузер, а домофон лише через IVMS-4200.

Ще запитують іноді чи має сенс ставити панель виклику DS-KB8112-IM як автономне пристрій без домофону. В принципі його можна підключити до програми hik-connect у телефон, але я думаю, якщо б ця панель мала слот для картки пам'яті тоді так. А так під великим питанням, сівши телефон і ви пропустите дзвінок, немає зв'язку з інтернетом аналогічно. 

 

Категорія: Домофонія | Переглядів: 115 | Додав: Admin | Теги: IP домофонія Hikvision, Прошивки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar