блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

17:09
Громадське відеоспостереження, як організувати, щоб потім не шкодувати

Громадське відеоспостереження, як організувати, щоб потім не шкодувати. Нещодавній випадок у мого замовника спонукав написати таку нотатку. Зараз багато дачних, гаражні та подібні спільноти хочуть встановити свою систему відеоконтролю. Але тонкощі того, хто бачитиме і керуватиме іноді, втрачаються, а надалі це призводить до неприємних ситуацій.

У мого близького клієнта був невеликий конфлікт із сусідом. Запис менш тижневої давності на реєстраторі мала бути. Але з якихось причин зникла, хоча головна людина, яка мала ключ від приміщення (назвемо це серверною), у ті дні була відсутня. 

Тепер розповідаю як це могло статися, головне для тих, хто не знає, жорсткий диск у системі відеоспостереження можна відформатувати віддалено. Умову підключений інтернет у реєстратор. Хто знає пароль адміна з легкістю, може це зробити.  

При встановленні камер у подібних місцях необхідно обговорювати всі моменти доступу. Але найголовніше що можливість завантаження відео повинна бути у всіх людей, які перебувають у суспільстві. Простіше кажучи, у відеореєстраторі є головний адмін, є оператор якому можна задати в налаштуваннях ті опції, які вирішить на збори колектив.

А найголовніше щоб компанія яка буде встановлювати камери та реєстратор, надала майстра який нормально перед усіма учасниками розповість про можливості майбутньої системи та тонкі налаштування!

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 57 | Додав: Admin | Теги: Громадське відеоспостереження, щоб потім не шкодувати, як організувати | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar