блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

13:07
Чому не варто купувати дешеві IP-камери

Чому не варто купувати дешеві IP-камери. Буквально нещодавно зателефонувавши старий друг із проблемою його приятеля. Останній вирішив заощадити і купивши камеру вдвічі дешевше ніж нормальний аналог, класу hikvison. Ну страждали вони день, камера то підключалась то відвалювалася. Програмне забезпечення також працювало криво, а підключитися на кшталт скануй QR код і дивись камеру, взагалі не запускалося. При спробі обновити все зависало.

Камера була куплена в інтернет магазині, добре скинути все та віднести назад вдалося. На мій порад, у моїх друзів   придбали тямущу IP камеру hikvison. Віддалено все налаштувавши, бо людині потрібно стежити за автомобілем у дворі. Писавши про подібне на сайті, знайомі самі з руками та все встановили.

Вже не раз розповідав про те, що не потрібно купувати номеймівські камери, особливо з алі. Ви ще раз зекономите, а за підсумком заплатите більше, придбавши ще й нормальні. Коли мова заходить про те, що матриці роблять кілька компаній у світі, так вірно, але якість внутрішньої начинки та програмного забезпечення, ой як має значення для нормальної роботи всієї системи відеоспостереження. Не говорячи вже про сайт підтримки, в якому можна нормально знайти прошивки та іншу документацію.

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 78 | Додав: Admin | Теги: Чому не варто купувати дешеві IP-ка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar