блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

Як убезпечити себе від стеження через своє відеоспостереження. Іноді до мене звертаються люди, яким не ставив систему відеоконтролю. Але у них є підозра, що хтось за ними періодично підглядає. Тож давайте розберемося як це відбувається.

Почнемо з паролів, прийшли до вас гості. Підключилися до вайфай, тим самим знайшли вашу IP адресу в інтернеті. Тобто цього достатньо, щоб дізнатися, до чого пробиватися. Мало того, програми в смартфоні одразу можуть показати внутрішню адресу та порт, на якому встановлена ​​вся система, тобто відеореєстратор або окрема IP камера. Залишилося підібрати пароль, ось тут варто задати дуже складний, і такий, що ви більше ніде не використовуєте. 

Випадок із монтажниками, налаштувальниками. Якщо вас просять самих задати пароль, то робіть це в останню чергу перед їхнім відходом. Чому зараз в системах відеоспостереження щільно використовується QR код для простоти.  ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 71 | Додав: Admin | Дата: 2023-05-12 | Коментарі (0)

Трапляється так що замовник сам через економію хоче провести кабель для камер, і навіть встановити монтажні коробки. Я завжди йду на зустріч, правда, є невелика умова, якщо раптом щось буде не так з кабелем, перекладаємо по новій. Хоча намагаюся щоб купили мідну кручену пару, а не силумін. Частіше допомагаю із покупкою, зі знижкою.

Висота установки камер не завжди дозволяє точно визначити місце. А іноді треба пальцем показати точно. Але самі розумієте, що на висоті цього не зробиш, а бувають місця, що й зі сходів не залізеш. Ось тоді на допомогу приходить дуже зручна річ, проста лазерна указка. Вже давно вдома валялося кілька, звісно, ​​є головний її мінус сонячна погода. Але це в будь-якому інструменті, що використовує подібну технологію.

Кинув у автомобіль, місця не займає, а коли треба рятує. І взагалі там, де не можна дістатися, щоб вказати на те чи інше, на висоті дуже зручна штука. Хто ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 63 | Додав: Admin | Дата: 2023-04-11 | Коментарі (0)

Буває так що потрібно додати пристрій, який знаходиться за локальною мережею, тобто через інтернет. Віддалений запис з камери на реєстратор системи відеоспостереження. Наприклад, є невеликий склад, а офіс хоче бачити що відбувається. Мало того важливий запис, оскільки одна камера яка пише на карту пам'яті, при хорошому русі це кілька днів від сили.

Скільки камер можна додати віддалено, мені часто ставлять таке запитання. Факторів різних багато, починаючи від швидкості інтернету, якості вашого обладнання та його марок. Якщо в офісі стоїть реєстратор hikvision, то камеру для віддаленого додавання краще брати цього виробника. Та й відеореєстратор не кожен дає змогу додати камеру. Якщо у вас IP, ще його називають NVR і всі камери (наприклад, 4) додані, то вже не вийде. Якщо аналоговий hikvision з можливістю додавати IP камери, потрібно дивитися за моделлю, частіше це дві або чотири з роздільною здатністю 2МП. ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 82 | Додав: Admin | Дата: 2023-04-11 | Коментарі (0)

Наскільки рентабельно ремонтувати системи відеоспостереження? Давайте почнемо з того, що при виборі такого потрібно думати на майбутнє. Дешево беремо витрачаємо ще більше. Та не сперечаюся, 250 $ на 4 камери з реєстратором і витратними матеріалами не кожному по кишені, особливо кажучи про приватників. У цю вартість буде аналогове спостереження.

Так багато хто економить купуючи нонеймівські системи з аліекспрес, або ті ж брендові  (вкрай не рекомендую купувати) але дешевше. Перший та головний мінус це гарантія. Але зараз в Україні з'явилися представники не дуже відомих марок, які роблять за гарантією камери та реєстратори. 

Що відбувається далі, через низьку якість вони працюють за часом не довго. Але можна заробити на сервісі, камеру купили дешево, кілька разів відремонтували і дивись вона вже стоїть як фірмова. Висновок робіть, скупий платить двічі, а розумний раз. 

... Читати далі »
Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 47 | Додав: Admin | Дата: 2023-04-11 | Коментарі (0)

Чому завжди варто визначитися з кабелем для системи відеоспостереження. Буквально сьогодні приїхав із Київської області, був у замовника, дивився місця для встановлення камер та домофону з викличною панеллю. На превеликий жаль перед виведенням кабелів у мене ніхто не запитав консультації. Але люди зайняті, сподівалися на будівельників, а точніше на тих, хто займається сигналізацією. 

Дорого беремо - дешеве ставимо! Цей девіз я бачу не вперше. Як виявляється кабель до всіх камер, а їх багато, виведений коаксіальний (антени, телевізійний) тобто про IP сучасне спостереження можна забути. Якщо бути точним вже є приймачі та передавачі , простою мовою кажучи конвертори з ... Читати далі »

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 66 | Додав: Admin | Дата: 2023-04-11 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »