ru uk en

🔎 ВІДстежувати

14:02
Повністю автономне відеоспостереження, коли немає нічого, крім стовпа

Іноді запитують організацію на своїй території автономної системи відеоспостереження. Тобто та, яка працює на акумуляторах. І поряд немає ніяких проводів 220V для підключення, наприклад, віддалене озеро в якому розводять рибу тощо.

На ринку широко представлені автономні набори спостереження. Такі пристрої працюють на ДБЖ, відео пишуть на картку пам'яті. При цьому такі відеокамери чудово підтримують зв'язок через технологію 3-4G: програма розробника від виробника обладнання при необхідності надсилає на ваш смартфон всі повідомлення.

Якщо вам потрібні повністю автономні системи спостереження, тоді потрібно визначиться якесь джерело живлення, з альтернативних, вам підійде найбільше. та на решту часу.

Тепер найважливіше, вартість системи автономного відеоспостереження. Сама система коштує стільки, скільки б вона коштувала звичайна. Додаток до ціни відбувається через автономність. І в залежності від того, наскільки ви хочете бачити її автономною. Простою мовою можна придбати камеру з підтримкою 3-4G і до неї окремо сонячну станцію з виходом 12 вольт. Раджу проконсультуватися з фахівцями про правильний вибір та встановлення подібного!

Автономну систему краще організувати з використанням джерел безперебійного живлення для відеокамер. Джерела безперебійного живлення здатні тривалий час забезпечувати стабільну безперервну роботу відеокамер та іншого обладнання.

Як зробити автономну систему?

Створити автономну систему відеоспостереження на відкритій території можна за допомогою ip відеокамер із внутрішніми картками пам'яті для запису відео та з батареями для живлення камер від сонця або іншого джерела. 

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 80 | Додав: Admin | Теги: Повністю автономне відеоспостережен, коли немає нічого, крім стовпа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar