ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:39
Електрозасувка, спосіб зробити відчинення дверей через домофон

Буквально вчора можна сказати, що закінчив один об'єкт. І останнім було встановлення домофону з панелью виклику. Налаштовано все було давно, затримка була лише в електрозасувці . Так як двері сама по собі потужна з секретами. Спочатку не було все зроблено, а точніше продумано, довелося свердлити через раму і простягати кабель, щоб панель викликала могла відкривати.

За досвідом мав справу багато з електромеханічними замками, але клямку ставили з досвідченою людиною по дверях вперше. Принцип той же, єдиний що защіпка меншого розміру і працює на поворот. На відміну від стандарту, який частіше засувається і назад.

З мінусів, менше можливостей, у нашому випадку клямка була з двома контактами плюс і мінус 12 вольт. Не можна виставити затримку, хоча в сучасних панелях виклику в налаштуваннях з легкістю змінюється. З іншого боку, якщо місце в рамі дверей мале, електрозасувка може дуже виручити. Не дуже хвилює естетика, то й невеликий накладний електрозамок допоможе.

Питання підключення кабелю живлення напевно найголовніше, особливо коли забули заздалегідь зробити, як виражаються майстри петлю. Тобто прийшов струм на панель виклику, плюс без розриву пішов на замок, а мінус розірвався на колодку реле. Яка замикає або розмикає, натиснувши відкрити на домофоні.

Категорія: Домофон | Переглядів: 20 | Додав: Admin | Теги: Електрозасувка, спосіб зробити відчинення дверей че | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar