ru uk en

🔎 ВІДстежувати

16:58
Налаштування відеоспостереження на церкві

Налаштування відеоспостереження на церкві. Та справді мені це було робити дуже приємно. Тим більше храм  нашого українського ПЦУ. І настоятеля знаю більше десяти років, тільки найкраще та добре.

Тепер про роботу, сам собор великий, примітно, що вулиця на якій він знаходиться теж називається Соборна. На камери пішло багато кабелю крученої пари, через архітектурні особливості будівлі довелося повозитися. Але воно цього варте, бо ще йдуть будівельні роботи і треба бачити ситуацію навколо храму. Три вулиці проходять біля нього. Установка та запуск пройшли успішно, всім кому потрібно з легкістю бачити зі своїх гаджетів те, що відбувається.

Події, про які варто було написати. Адже системи відеоконтролю ставив уже всюди, приватні будинки, офіси, квартири, склади, цехи підприємств та ферм. А ось церква вперше в житті! І тут доречно сказати дай боже, щоб усе працювало довго і без подій.

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 58 | Додав: Admin | Теги: Налаштування відеоспостереження на | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar