блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

11:49
Встановлення камери в будинку, де проживаю

Встановлення камери в будинку, де проживаю. Звичайно в нашому ОСББ є камери на першому поверсі, біля входу, у фої, ліфтовий майданчик та сміття ззаду. І внесок свій у придбанні теж зробив, тобто допоміг зі знижкою взяти. Оскільки камера, яка дивиться і записує 24 години на добу, річ зручна, то й мешканці одного з поверхів захотіли свою камеру. 

На майданчику 8 квартир, по 4 на дві сторони. Завдання знімати площу біля ліфта та вихід на сходи. Встановивши камеру із зображення зрозуміло, що все вийшло. Скільки це все коштує, скажімо так із квартири на даний момент вийшло 600 гривень. Плюс моя робота, але тут взяв за це символічно так, як у будинку мешкаю багато років.

Устаткування, IP камера HIKVISION 2MP купольна, 20 метрів кручений пари, РОЄ інжектор живлення, карта пам'яті. Підключив до однієї з квартир до їхнього роутера, у провайдера взяли статичну IP адресу. Проведено навчання із мешканцями поверху за програмою перегляду у смартфоні. 

А придбати таке якісне обладнання для систем відеоспостереження можна і потрібно у компанії SVITTEM . Знижка за умови моєї установки, постійним замовникам та без неї!

Категорія: Системи відеонагляду | Переглядів: 90 | Додав: Admin | Теги: Встановлення камери в будинку, де проживаю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar