блог, встановлення та налаштування систем відеоспостереження, продаж зі знижкою, Київ, монтаж та заміна домофону, підключення електрозамка, бездротова сигналізація
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:14
Підключення IP домофону та панелі виклику Hikvision

Всі знають що таке домофон, він складається з: панелі виклику в який є мікрофон, динамік і камера, самого домофона з екраном, кнопкою відповіді і відкриття замку. Електро-механічний або електромагнітний замок для відкриття, двері, хвіртки в паркані.

Технології не стоять на місці і тому звичайний домофон перетворили на IP, що це означає. Все насправді просто, кручений парою, панель виклику і домофон підключається у ваш роутер, тобто у вашій локальній домашній мережі. Є рішення з'єднання по вайфай, але тут один дуже великий мінус, злетіли налаштування роутера і все викликай як кажуть майстри.

Що потрібно для встановлення все вище сказаного? Провести кабелю крученої пари, від роутера до панелі виклику і від нього до домофону. Подати 12 вольт на обидва пристрої можна РОЕ комутатором, по тій же проводці, а в нього взяти лінк одним кабелем.

Якщо у вас будинок у кілька поверхів можна поставити другий домофон, але пам'ятаючи про те, що один з них завжди буде головним, а другий просто веденим. Оскільки карта пам'яті куди записується все, що відбувається може стояти тільки в одному домофоні.

На ваш керований замок потрібно подати 12 вольт окремим кабелем, розмикає замок для відкриття панель виклику. А домофон лише дає для цього команду.

У моєму випадку було таке обладнання, Hikvision DS-KB8112-IM (виклична панель) Hikvision DS-KH6320-WTE1 (домофон) POE комутатор UTEPO UTP1-SW0401-TP60 з 4 портами POE 100Mbps до 250м + Lopій . 

Що я зробив у першу чергу, перевірив версії прошивки на панелі та домофоні, заліз та почитав інші відгуки про них. Прошив все обладнання, випробував удома всю роботу. І лише тоді поїхав на встановлення за Київ у приватний будинок до замовника, який залишився дуже задоволеним!

Найголовніша перевага IP домофону, що ви віддалено можете переглядати хто до приходив, і що хотів, якщо скаже на автовідповідач. Ну і не обов'язково бігти до домофону для відкриття, все робиться зі смартфона у додатку!

Категорія: Домофонія | Переглядів: 119 | Додав: Admin | Теги: Підключення IP домофону та панелі в | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar