ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:53
Нестандартні рішення щодо використання камери спостереження

Всі знають для чого потрібні камери та реєстратори систем відеоспостереження. Правильно, для безпеки того чи іншого об'єкта. Дуже зручно переглянути, що було раніше, якщо стався неприємний випадок, хтось на парковці когось зачепив, в під'їзд зайшов незрозумілий чоловік, та й інше.

Але буває, коли використовують камери трохи не стандартно, наприклад. Нещодавно у нового замовника у центрі ставив одну камеру. Ну і він розповів, як його сусід зверху робить ремонт, тобто починає в квартирі відвалюватися стеля частинами. Випадок досить не приємний, і щоб на майбутнє був доказ, камера дивиться і записує вгору, захоплює коридор з кімнатою.

З веселих випадків коханці та коханки. Знайомий розповів про приятеля, якому дружина дала пендюлів. Як усе вийшло. Поки чоловік був у відрядженні, дружина замінила домофон на сучасну технологію IP. Поставила в смартфон додаток і віддалено бачить їдучи з дому хтось приходить до чоловіка в гості. А він у свою чергу не зрозумів, що домофон розумний і все бачить, навіть чує.

Мене іноді запитують телефоном купити домофон або камеру інкогніто, в основному через старих замовників. Звичайно я допомагаю, мало того, у випадку однієї камери мені навіть їхати на налаштування непотрібно. Просто у власника житла має бути дротовий інтернет та ноутбук з програмою на кшталт тимвьювер . 

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 100 | Додав: Admin | Теги: Нестандартні рішення щодо використа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar