ru uk en

🔎 ВІДстежувати

14:31
Віддалене налаштування реєстратора бренду Dаhua

Віддалене налаштування реєстратора бренду Dаhua, сказати відверто з ним не працюю. Але на прохання старих клієнтів іноді подібними речами займаюсь. А трапилося те, що почалися приколи із записом відео та заходом на віддаленим перегляд. У нашому випадку гібридний відеореєстратор, не найдешевшої серії, щоправда, не новий.

У будь-якому випадку вийшло кілька прошивок після заводської, і в майбутньому варто оновити пристрій. Але як бути коли є проблеми? Порився в налаштуваннях знайшов вічну помилку майстрів початкового рівня. Немає синхронізації часу з інтернет, а в нашому випадку це особливо потрібно так, як підключення здійснюється без статичної IP адреси. Переклад на літній та зимовий час теж одразу встановив. Увійти через віддалено в реєстратор Dаhua можна лише браузером Internet Explorer, для тих хто не в темі. 

Жорсткий диск з часом зношується і іноді корисною справою є його форматування. Що й було зроблено мною. Звичайно як не крути потрібно стежити, щоб своєчасно поміняти HDD на новий, інакше запис зберігатися не буде!

Категорія: Відеоспостереження | Переглядів: 55 | Додав: Admin | Теги: Віддалене налаштування реєстратора | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar